2009-04-11

Didysis penktadienis buvo sunkus

Šios dienos liturginis vyksmas švenčiamas, jei tik įmanoma, apie 15 val., Jėzaus mirties valandą. Jis prasideda labai išplėtota Žodžio liturgija, tačiau po jos nėra Eucharistijos maldos, nekonsekruojama duona ir vynas, taigi nėra eucharistinės aukos. Vietoj jų vyksta šv. Kryžiaus garbinimas; liturginio vyksmo pabaigoje dalijama komunija tik duonos - išvakarėse konsekruotosios ostijos pavidalu.
Ak, jei būtų galima šią dieną nugyventi kitaip....
Skauda ir liūdna, bet rytojus visada ateina. Rytas visada išaušta. Diena visada paguodžia. O vakaras užmigdo. Tokia dienų liturgija.

2009-04-10

Keramikiniai agurkai 2009

















Taigi, šie mieli agurkai labai tinka po šios dienos (nakties) vakarėlio, nors yra ne tikri, o keramikiniai. Vis tiek labai gerai po vakarykščių nominacijų ir pasivažinėjimų limuzinu. Buvo smagu.

2009-04-08

Kaip ištverti? Jūsų -- Bartas Simpsonas


Trečiadienį lydėsianti 13 Mėnulio kalendoriaus diena gali padėti jums nuveikti kažkokius svarbius darbus, pakelti darbų, pradėjimų bangą, suteikti jiems jėgą. Ši diena iš tiesų bus sėkminga eiti į įvairias valstybines instancijas, spręsti reikalus, kur reikalinga diplomatija, įvairius darbus, susijusius su higiena, grožio puoselėjimu. Tiktai yra svarbu, kad tokią dieną jūs neskubėtumėte, neforsuotumėte, laikytumėtės priimtų normų, taisyklių, nes Mėnulis Svarstyklėse būtent atkreipia dėmesį į įvairius susitarimus, ir jei mes sugebame juos suvokti bei jų laikytis, tai tuomet ši diena yra sėkminga ir harmoninga.


टोटल एक्लिप्से ऑफ़ माय हार्ट


O dieve, mane kažkur nominavo. Į kažkokius ten "-iausius"...
Liepė ateiti į apdovanojimų ceremoniją.

Ar tai nėra didžiausia ironija, kokia tik gali būti?
Nuotraukoje matote Saulėtekį, VGTU stotelę. Sniegas jau nutirpo. Norėčiau, kad jis nutirptų ir nuo širdies.